Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur van MediBilt Bilthoven is i.v.m. het corona virus tot nader order gesloten. Saltro is wel geopend.

Gezamenlijk inloopspreekuur huisartsen De Bilt en Bilthoven
Heeft u wel eens een korte vraag of kleine klacht, en wilt u het liefst die dag nog een huisarts zien? Twijfelt u of uw kind echt een oorontsteking heeft?
Heeft u uw enkel verzwikt en blijft het pijn doen?
Hoest u al even en is het vrijdagochtend nog niet over?

Voor dit soort eenvoudige, korte vragen kunt u vanaf nu zonder afspraak terecht op ons inloopspreekuur.

Nieuw: een gezamenlijk initiatief
De huisartsen uit De Bilt en Bilthoven hebben de handen ineen geslagen en bieden alle inwoners  ingeschreven bij hen, een gezamenlijk inloopspreekuur in het centraal gelegen Gezondheidsplein MediBilt. Dit inloopspreekuur is een aanvulling op de huidige spreekuren in de praktijken en uniek in Nederland.

Dagelijks inloopspreekuur
De huisartsen bemannen om beurten het inloopspreekuur. U kunt elke werkdag zonder afspraak terecht, ’s morgens van 7.00 tot 7.45 uur. Het spreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten.

Korte vraag? Dat kan!
Per consult wordt één vraag of klacht besproken. Blijkt de vraag of klacht toch meer tijd te vergen dan in eerste instantie gedacht, dan stelt deze huisarts voor om alsnog een afspraak bij de eigen huisarts te maken. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. Bij drukte kan er dus een wachttijd zijn.

De juiste informatie
De huisarts op het inloopspreekuur kan in het digitale patiëntdossier van uw eigen huisarts zoeken naar informatie die hij nodig heeft om u een goed advies te kunnen geven. Ook zal hij het consult hierin noteren zodat uw eigen huisarts altijd op de hoogte is. Als u geen gebruik maakt van het inloopspreekuur dan is er geen inzage in uw dossier. U kunt uw dossier overigens altijd laten afschermen voor waarneming, dat regelt u bij uw eigen huisarts.

U kunt dagelijks terecht op het inloopspreekuur, in de ochtend tussen 7.00 en 7.45 uur. Ons adres hiervoor is:
Gezondheidsplein MediBilt
Neptunuslaan 1
Bilthoven

Het inloopspreekuur wordt mede mogelijk gemaakt door Saltro en uw huisarts